top of page

The Full Story

About

Du har måske undret dig over, om navnet Lemuria betyder noget specielt. Her på siden kan du læse mere om historien bag, og hvorfor jeg har valgt at kalde min klinik.

Image by Amanda Phung
Image by Jeremy Bezanger

Mission

Lemuria eller Mu er et af Jordens tabte lande, hvor paradis virkelig var et sted på Jorden. I Lemurien var livet harmonisk - alle væsener blev anset for at være lige, og vi var dybt ærbødige for moderjord. Vi vidste, at et insekt ikke var mindre betydningsfulde end os, og at solen ikke var vigtigere.

 Det menes, at Lemuria eller Mu eksisterede der, hvor Stillehavet og Det Indiske Ocean er nu, med lommer af steder som Hawaii, øer i det sydlige Stillehav, Påskeøen, Fiji, New Zealand, Asien og Australien, som stadig skulle bære ​Lemuria's frekvens den dag i dag.

Forestil dig ​​krystalklart vand og krystalbjerge, med saftig frugt og betagende blomster; et paradis, en følelse af Edens have. Hvor vi var i ét med naturen og anså alt omkring os som følende væsener. Vi kommunikerede med træer, blomster og dyr. Væsenerne i Lemurien havde særlige gaver. Alle var healere. Alle var teamorienterede og fokuserede på kærlighed. Vi var formskiftere med en evne til at transformere os. Vi var i stand til at bruge telepati og kunne også bevæge os på samme måde som hvaler, delfiner og fugle - både på landjorden, gennem luften og vandet.

Med min virksomhed LEMURIA by Anna er min mission at bidrage til at skabe mere ro, harmoni og balance i verden. Jeg tror, at himlen virkeligkan være et sted på jorden.

Det er let at blive overvældet af tingenes tilstand på planeten lige nu, og selvom det til tider kan føles, som om du er alene, er du det virkelig ikke. Bliv ved med at passe på dig selv, og husk: Den eneste måde at heale verden omkring os på er først at heale os selv.

Vision

Mange myter taler om, at der var en stor oversvømmelse eller katastrofe, som medførte afslutningen og forliset af Lemurien. Nogle lemurianere gik ud i havet og skiftede form til hvaler, delfiner og havfruer. Andre gik under jorden ind i tunneler dybt nede i jorden. Andre blev stenfolkene. Og atter andre flygtede til andre lande. De, der overlevede, fortsatte undercover og forsøgte at integrere sig med resten af ​​planeten. Det menes, at lemurianerne blev klodens shamaner og healere, idet de delte deres helbredende gaver og gav dem videre. Dette kan være grunden til, at så mange af verdens religioner, afstamninger og helbredende metoder er så ens, når du nedbryder dem i det væsentlige, fordi de kom fra det samme sted... Lemurien. Nogle mener, at der bor en lemurisk civilisation i og under Mount Shasta, en vulkan i Californien. Det menes, at lemurianerne i slutningen af ​​Lemuriens tidsalder gjorde, hvad de kunne for at lagre visdommen ved at kode den i sten og krystaller. 

Måske tror du også, at himlen virkelig kan være et sted på Jorden. Måske er du en del af overgangsteamet, som på sjælsniveau er dedikeret til at skabe denne form for harmoni på planeten nu.

 

Kilde & oversættelse fra:

https://rebeccacampbell.me/have-you-had-a-past-life-in-lemuria/

Image by Amanda Phung
bottom of page