top of page

Lidt om

LEMURIA

Image by Amanda Phung
Billede af Krystal Ng

Lemuria/Lemurien, også kendt som Mu, er et mytisk tabt kontinent, som menes at have eksisteret i Stillehavet for tusinder af år siden. Ideen om Lemuria blev først foreslået i midten af ​​det 19. århundrede som en måde at forklare fordelingen af ​​visse dyre- og plantearter på tværs af Det Indiske Ocean og Stillehavet. Ifølge legenden var Lemuria en stor landmasse, der forbandt Indien, Madagaskar, Australien og Stillehavsøerne.
 

Lemurianerne blev beskrevet som et fredeligt og yderst spirituelt folk, der levede i harmoni med naturen, og som besad stor viden og evner på forskellige områder, herunder healing. Det siges, at de havde avanceret viden om den menneskelige krop og evnen til at bruge energihealingsteknikker til at helbrede fysiske, følelsesmæssige og åndelige lidelser.

De skulle efter sigende have anvendt forskellige metoder til helbredelse -  heriblandt ​​krystaller, lydhealing og plantemedicin - og de anvendte meditation, yoga og andre spirituelle praksisser til at balancere og genoprette kroppens energi. De troede på sammenhængen mellem den fysiske krop og ånden, og de forstod, at sygdom kunne være forårsaget af ubalancer i kroppens energi.

Imidlertid blev kontinentet Lemuria ødelagt af en katastrofal begivenhed, en massiv oversvømmelse eller et jordskælv, der fik lemurianerne til at flygte til andre dele af verden.

~

Jeg føler en stærk og uforklarlig forbindelse til Lemuria, og derfor var det oplagt for mig at kalde min klinik netop det. Med LEMURIA by Anna er mit ønske at lade ånden fra Lemuria leve videre og - med inspiration fra det fredelige og spirituelle folk - give mit ydmyge bidrag til en mere rolig, harmonisk og balanceret verden gennem healing, yin yoga og mindfulness.

 

bottom of page