top of page

Lidt om mig

At gøre en positiv forskel er min største drivkraft. Jeg ønsker at hjælpe andre med at opnå mere ro, harmoni og balance i en verden, hvor det kan være svært at mærke sig selv, og hvor vi på mange måder har bevæget os langt væk fra, hvem vi egentlig er, og hvad der er sundt for os.

Jeg er certificeret Reiki Healer (1, 2  & 3) efter Dr. Mikao Usuis system samt Krystalhealer ved Tine Elisabeth Larsen på Østerbro. Derudover er jeg uddannet YinMind-instruktør (fusion af yin yoga & mindfulness) ved Louise Grønbeck og Lars Damkjær hos Yoga Vesterbro.

Oprindeligt har jeg taget en bachelor og kandidat i etnologi fra Københavns Universitet, men jeg har længe haft en indgående interesse for holistiske praksisser og energiarbejde. At opdage Reiki Healing og YinMind har været en stor gave, og jeg er dybt taknemmelig og ydmyg over, at jeg har mulighed for at stå til rådighed for andre mennesker gennem min passion.

Jeg ser meget frem til at møde dig. ღ

Billede af Chris Lee
Om-mig-Anker

Min tilgang

Hos mig bliver du modtaget med ro og nærvær. Der er ingen forventninger til dig, eller noget du skal leve op til. Du er hjertelig velkommen lige, som du er - og lige som du har det den pågældende dag.

I mit rum skal du ikke præstere, og du kan ikke gøre noget forkert. Læg dig blot til rette på briksen, luk øjnene, træk vejret og tag imod den smukke, kærlige energi.

Reiki Healing Session

Jeg lægger ud med at fortælle lidt om processen, så du ved, hvad du kan forvente, og du får mulighed for at dele, hvad du har brug for og stille spørgsmål. Selve behandlingen foregår i stilhed og starter med, at du ligger fuldt påklædt på ryggen i en behagelig og afslappet position. Du får et blødt tæppe over dig og en hynde under dine knæ som støtte til lænden, hvis det føles rart. Jeg sørger for, at du har det så lunt og trygt som muligt.

Rummet fyldes af stille musik og beroligende dufte fra økologiske æteriske olier. Jeg indleder med at grounde dig samt rense, afbalancere og opfylde dine chakraer - kroppens syv hovedenergicentre - med mine hænder let hævet over hvert enkelt chakra. Herefter består behandlingen også af direkte berøring i form af en række håndpositioner, der holdes i flere minutter. Alt sammen foregår blidt og nænsomt.

Du er velkommen til at justere din position når som helst undervejs, hvis du får brug for det. Og selvom vi er i stilhed, skal du endelig sige til, hvis der opstår noget, som du har brug for at sætte ord på, eller hvis der er noget, der ikke føles behageligt.

 Sidste halvdel af sessionen kan foregå, mens du ligger på maven, hvis det er afslappende for dig. Her kan du også ligge i lige den stilling, som er rarest - om det er med armene bøjet under hovedet eller ned langs siden.

Når behandlingen er slut, får du lige et par minutter for dig selv, hvor du langsomt kan rejse dig, når du er klar og drikke noget vand. Efterfølgende snakker vi kort om behandlingen, og du har mulighed for at dele din oplevelse og stille eventuelle spørgsmål. 

Glæd dig til en omsorgsfuld og kærlig pause fra hverdagens travlhed, hvor du ikke skal andet end at nyde, hvile og blive ladet op. ღ

Anker 2 - Min tilgang
bottom of page