top of page

Hvad er fjernhealing?

Det er ikke nødvendigt at være fysisk tilstede sammen med mig for at modtage en Reiki-behandling. Du kan befinde dig i en anden by, et andet land eller sågar en anden verdensdel. Afstanden har ingen betydning. Den gavnlige virkning og effekt er den samme - om du ligger på min briks eller ej.

For at modtage de healende energier skal du blot booke en tid her på siden og oplyse dit fulde navn og den adresse, som du opholder dig på under behandlingen.

Jeg anbefaler, at du sidder eller ligger et uforstyrret og roligt sted, hvor du føler dig tryg og godt tilpas. Afspil eventuelt noget afslappende musik og tag gerne et dejligt tæppe over dig, så du har det lunt og rart. Du vil også blive kontaktet af mig inden den aftalte tid, så du ved, at jeg går i gang, og du kan begynde at gøre dig klar.

Efter behandlingen anbefaler jeg, at du så vidt muligt forholder dig i ro, afsætter tid til at hvile og drikker godt med vand, så kroppen kan få støtte i den udrensning, der aktiveres. Du er samtidig mere end velkommen til at vende tilbage til mig omkring de oplevelser, du havde under healingen, eller hvis du har spørgsmål.

Jeg vil elske at høre fra dig.

Ønsker du at modtage behandlingen uden for min normale åbningstid - fx inden, du skal sove eller i løbet af natten, er det også en mulighed. Send en besked til mig lige her med det ønskede tidspunkt, og så aftaler vi nærmere. ♡

NB! Reiki Healing kan IKKE erstatte eller sidestilles med lægelig, psykiatrisk eller medicinsk behandling. Du skal altid opsøge din læge, hvis du oplever psykiske eller fysiske symptomer.

Jeg besidder ikke lægefaglige kompetencer, og jeg vurderer ikke din tilstand eller stiller diagnoser. REIKI
er ingen mirakelkur, og jeg lover aldrig helbredelse eller bestemte resultater. 

REIKI kan understøtte og supplere andre behandlingsformer samt lindre bivirkninger.

REIKI er uafhængig af religion og tro.

Hos mig er fuld tavshedspligt og fortrolighed en selvfølge.
 

bottom of page