top of page

Hvor mange behandlinger?

Antallet af behandlinger afhænger meget af din nuværende situation og de udfordringer, du eventuelt oplever. Hvis det drejer sig om problematikker, du har gået med i længere tid, er det sjældent tilstrækkeligt med en enkelt healing. 

Jeg anbefaler de fleste at modtage 4-5 behandlinger i løbet af så få dage som muligt til en start - og med maksimalt en uges mellemrum - for at få den bedste oplevelse og det optimale udbytte af behandlingsformen. Derefter kan man komme regelmæssigt i en periode efter ønske og behov.
Men det er altid helt op til dig, hvordan du vil tilrettelægge dit forløb. ღ

Reiki Healing kan på samme tid anvendes forebyggende eller som selvforkælelse i ny og næ, og du behøver derfor ikke at døje med noget bestemt eller komme ofte for at have glæde af behandlingerne. 


 

NB! Reiki Healing kan IKKE erstatte eller sidestilles med lægelig, psykiatrisk eller medicinsk behandling. Du skal altid opsøge din læge, hvis du oplever psykiske eller fysiske symptomer.

Jeg besidder ikke lægefaglige kompetencer, og jeg vurderer ikke din tilstand eller stiller diagnoser. REIKI er ingen mirakelkur, og jeg lover aldrig helbredelse eller bestemte resultater. 

REIKI kan understøtte og supplere andre behandlingsformer samt lindre bivirkninger.

REIKI er uafhængig af religion og tro.

Hos mig er fuld tavshedspligt og fortrolighed en selvfølge.

bottom of page