top of page

Hvor mange behandlinger?

Antallet af behandlinger afhænger meget af din nuværende situation og de udfordringer, du eventuelt oplever. Hvis det drejer sig om problematikker, du har gået med i længere tid, er det sjældent tilstrækkeligt med en enkelt healing. Her skal der som oftest flere behandlinger til for at opnå den ønskede effekt. Jeg anbefaler de fleste at modtage 4-5 behandlinger i løbet af så få dage som muligt til en start - og med maksimalt en uges mellemrum - for at få den bedste oplevelse og det optimale udbytte af behandlingsformen. Derefter kan man komme regelmæssigt i en periode efter ønske og behov. Men det er altid helt op til dig, hvordan du vil tilrettelægge dit forløb. ღ

Reiki Healing kan på samme tid anvendes forebyggende eller som selvforkælelse i ny og næ, og du behøver derfor ikke at døje med noget bestemt eller komme ofte for at have glæde af behandlingerne. 

NB! Reiki Healing kan ikke erstatte eller sidestilles med lægelig behandling. Jeg stiller ikke diagnoser og udtaler mig ikke om medicin og lægefaglige vurderinger. 

REIKI opleves ofte som forløsende og lindrende og kan understøtte og supplere andre behandlingsformer samt reducere bivirkninger.

bottom of page