top of page
Pastelfarvet gradient

Testimonials ☾

Sandra Sturesson

“Jeg fik så meget energi og ro i kroppen af behandlingen - tak for det."

Anna Carlsen

"Jeg kunne virkelig mærke tydelige energiflow over min krop og føler mig meget mere frisk og klar. Tak."

Ulla Kvist

“Tak for en skøn, fredfyldt behandling. Helt vildt med den energi du har i dine hænder.”
Det er en fantastisk oplevelse at besøge Anna. Hun er omsorgsfuld, hjertevarm og dejlig. Efter endt behandling har man bare lyst til, at det fortsætter og fortsætter, så dejlig afslappet og fredfyldt, man er. Jeg synes, mine gigtsmerter er mindsket og kan næsten ikke vente til næste gang! Har straks booket 3 tider mere! Tak Anna, 5 stjerner til dig!"

Lene Kristensen

Image by J Lee

Anna er fantastisk. Tusinde tak for den skønneste healing i går. Hvilken ro og varme der udstråles, jeg er fuld af beundring og går stadig med en fantastisk indre ro.

Anna er unik, og jeg glæder mig bestemt til at komme igen! De allerbedste anbefalinger herfra.”

— Pia Tegen Nielsen

_edited.jpg

“Tak for en god behandling - første gang jeg prøvede det. Jeg følte mig tryg i Anna's nærvær, hænder, og sikken energi. Under behandlingen kunne jeg mærke min krop blev varm, afslappet og fyldt med energi. Jeg kan varmt anbefale folk at prøve det.”

— Majbrith Feveile

_edited_edited_edited.jpg

“Jeg har nu været hos søde Anna en håndfuld gange - og jeg får så meget ud af det! Det er tydeligt at fornemme Annas energi og varme hele vejen igennem sessionen. Jeg føler mig SÅ godt tilpas, når min time er gået... det er nærmest ren magi! Jeg vil varmt anbefale Anna!

— Silke-Sofie E. Schæffer

_edited_edited.jpg

[...] tak for en dejlig time. Anna kan med sin rolige og tillidsvækkende tilgang give en dejlig, afslappende healing. Tydeligt at Anna selv arbejder på at finde hendes egen indre ro via meditation og nærvær. Kan klart anbefales.”

— Flemming Buur

Anna er en utrolig behagelig og sød behandler. Kom med ømme skuldre og nakke, evig uro og hovedpine. Efter nogle gange hos Anna, så er der helt ro.. som i helt ro i skuldre og nakke, hovedpine og uro er væk. Dejlige rolige omgivelser. Kan varmt anbefale Anna.”

— Bitten Poulsen

Billede af John Fowler

Jeg prøvede min første Reiki Healing hos søde Anna. Mærkede hurtigt hendes varme og oprigtige interesse, da jeg ankom. Selve behandlingen var ren afslapning - en kraftig varme strømmede over mig, som om en varmelampe var på mit ansigt, men det var ren energi... wow! Skøn og meget afslappende time hvor man føler omsorg og afslapning. Tak.

 

 

 

 

— Katrine Møller Petersen

 

_edited.jpg

“Anna er fantastisk, hjertevarm og sikke en energi/varme hun sender ud. Kunne tydeligt mærke energien igennem min krop, virkelig dygtig. Glæder mig til at komme igen.”

— Jeanette Lynghøj

Billede af Pawel Czerwinski

Tror, det har hjulpet lidt på mine smerter i venstre arm, og jeg er virkelig afslappet i min øvre ryg og nakke... En super god oplevelse, lækre omgivelser og en rigtig god fornemmelse i kroppen efter behandlingen.”

— Majbritt Rasmussen

_edited.jpg

Jeg vil bare lige sige tusind tak for en virkelig dejlig oplevelse i dag. Jeg kørte fra dig og tænkte, at det var en af de mest autentiske og behagelige behandlinger, jeg har modtaget. Jeg var så træt, da jeg kørte hjem men på sådan en let måde. Jeg følte lidt, at jeg svævede i lethed hjem. Fra mit hjerte tak.

— Ida Maria Barki

Image by Pawel Czerwinski

“Jeg vil gerne lige skrive en lille anbefaling om Anna. Jeg har været hos hende 4 gange nu og er nærmest blevet helt afhængig. Anna er det sødeste og blideste menneske, og det er ren forkælelse at blive behandlet af hende. Jeg har slidgigt og føler, at jeg har meget mere energi og ro i kroppen efter en behandling. Så hvis du ikke har prøvet det endnu, så giv dig selv den forkælelse at booke en tid hos Anna.”

— Lene Kristensen

“Lidt feedback efter min behandling i går: På hjemturen i bil var jeg helt lettet og havde det skønt. Da jeg kom hjem og fik sat mig ned, blev jeg rimelig træt. Efter aftensmaden begyndte jeg at få det rigtig skidt med feber og hovedpine og drak så 2 liter vand i løbet af aftenen. Da jeg gik i seng ved midnat, var jeg stadig dårlig og sov ret dårligt. Til morgen var jeg stadig træt og kunne ikke gå til træning, men så omkring middagstid skete der noget - jeg har haft en energi, som jeg ikke har oplevet længe, så mit kontor er blevet ryddet op, gjort rent, køleskabet fik også den helt store tur og så ud og handle, og jeg sidder stadig og bobler af energi [...].”

— Stig Petersen

Image by J Lee

“Jeg havde en super dejlig behandling, fik bare slappet fuldstændigt af, som jeg normalt har meget svært ved. Så mange tak for super behandling.”

— Winnie Lund

“Hos Anna er du i trygge hænder. Hun er rummelig, lyttende og tager sig altid god tid. Anna skaber et afbræk fra hverdagen med rum til bare at være. Man går altid glad, lettet og fyldt af energi fra hendes briks."

— Saida Loveless

_edited.jpg
bottom of page