top of page

Etik & retningslinjer

Hos mig er etik, moral og ansvarlighed i højsædet. Her på siden kan du læse mere om, hvilke principper og retningslinjer jeg praktiserer ud fra, som jeg vil opfordre dig til at læse.

Button

Section Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

List Title

Reiki Healing kan ikke erstatte lægelig eller psykiatrisk behandling. Jeg er ikke i besiddelse af en lægefaglig baggrund og har ikke kompetencer til at diagnosticere eller rådgive på dette område.

 

Jeg vil udelukkende påtage mig arbejde, som jeg i kraft af min baggrund og erfaring er kompetent til at udføre, og jeg vil altid henvise til autoriserede sundhedspersoner eller andre behandlingsformer, når der er årsag hertil.

Jeg er heller ikke uddannet psykolog, coach eller lignende, så når vi snakker sammen før sessionen, er det blot en mellemmenneskelig samtale, hvor du har mulighed for at fortælle, hvordan du har det.

 

List Title

Jeg behandler ikke børn og unge under 18 år.


Reiki Healing er ikke en mirakelkur eller et quick fix. Jeg lover aldrig helbredelse eller garantier for et bestemt resultat.

Jeg er ikke uddannet clairvoyant og stiller ikke ind på dig under sessionen. Du kan derfor ikke forvente at få beskeder via mig - og som nævnt, ej heller en diagnose eller lignende, da dette er uden for mit kompetencefelt.

  Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas, og at du er velinformeret omkring, hvordan en behandling forløber. Jeg står altid til rådighed for spørgsmål både før og efter en session.

Jeg vil løbende evaluere og høre dig om din mening om behandlingen, og hvad du får ud af den.

List Title

Ud fra et forsigtighedsprincip behandler jeg ikke personer med en pacemaker, vejtrækningsproblemer eller gravide.

Jeg giver ikke behandlinger til personer, der er under indflydelse af alkohol, euforiserende stoffer eller tilsvarende.

List Title

Jeg har fuld tavshedspligt med hensyn til de fortrolige oplysninger, som jeg får af mine kliente. Jeg skriver noter..
Jeg garanterer dig en tryg, professionel og omsorgsfuld behandling. Mit mål er at være professionel, omsorgsfuld og  nærværende

bottom of page